Kerkbalans1

De actie Kerkbalans!
De actie Kerkbalans is van start gegaan met als thema: Geef voor je kerk.

Dit is een jaarlijkse actie waarbij we onze leden oproepen om een financiële bijdrage te leveren ten bate van het in stand houden van onze plaatselijke gemeente.

Alpha-cursus
Mijn hele leven is veranderd
sinds ik knielde voor mijn Heer
Hij heeft mijn schuld vergeven
mijn hart weer zacht gemaakt
Hij leidt mij stap voor stap
Hij vult mij met zijn kracht
zodat ik weet: Jezus leeft!

Je zult het nooit begrijpen
zolang je aan de zijlijn staat
maar als je eerlijk zoekt naar Jezus
als je bidt en vraagt om Jezus