Home
Home

Kijkt u ook weleens of er vacatures zijn?
Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

Werk in de kerk

Open kerk tijdens de 40-dagentijd
In de 40-dagentijd (22 februari – 6 april 2023) is onze Dorpskerk ook op woensdagavond geopend van 18:00 uur tot 20:00 uur.
Bezoekers zijn welkom om het kerkgebouw te bekijken of voor een persoonlijk moment van bezinning of gebed. Misschien wil je er alleen maar even zijn en genieten van de rust en stilte. Er is een gastenboek om een groet, gedachte, gebed of een verzoek achter te laten.
Iedereen is welkom!
De kerkopenstelling is al het hele jaar op dinsdagmorgen van 10:30 uur tot 12:00 uur. In de 40-dagentijd zijn de deuren ook op woensdagavond open.
Beginnend op 22 februari, dan op 1, 8, 15, 22, 29 maart en 5 april.
Een moment van rust om dichter tot jezelf en tot God te komen.

Uitnodiging Paasviering
Maandag 3 april organiseren de diaconieën een Paasviering in Pandje20. Samen met onze gasten van de Hoeksche-huiskamer willen we er een mooie dag van maken. Onze twee predikanten; Ds Bram Maarleveld en Ds Elzo Bijl verlenen weer hun medewerking aan deze viering. Vanaf 11:00 uur ben u van harte welkom, we beginnen met een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Rond 12:30 uur willen we met elkaar aan tafel gaan voor een heerlijke Paas-brunch. We lezen het Paas evangelie en zingen mooie liederen met elkaar onder begeleiding van Gert Seldenthuis. De middag zal tegen 16:00 uur afgelopen zijn. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel is er een collecte om geld op te halen voor ons gezamenlijke project "olifantengras" van mensenkinderen. Voor de organisatie is het prettig als we weten op hoeveel mensen we ongeveer mogen en kunnen rekenen, u kunt zich opgeven bij de diaconieën van de dorpskerk en van de Hoeksteen. Of via website@hervormdnumansdorp.nl Wij hopen van harte dat u erbij kunt zijn.

Geloofscafé: Help, mijn kind wil niet mee naar de kerk!
Van harte welkom op donderdag 13 april in het geloofscafé. De plek waar we als gemeente elkaar ontmoeten en samen delen over en zoeken naar wat Jezus te maken heeft met het dagelijks leven. Op deze avond willen we met elkaar in gesprek over jeugd in de kerk. Waarom haken tieners af? Waarvoor komen jongeren hun bed uit? Hoe krijg ik mijn kinderen enthousiast?

Op deze avond willen we aan de hand van fragmenten uit een podcast het gesprek met elkaar aangaan. Onder genot van een hapje en een drankje denken we met elkaar over de vragen die we zelf hebben en zoeken we naar handvaten voor de toekomst. Het is dus geen lezing of toespraak, het is ontmoeting. Daarbij nodigen we niet alleen ouders van (jonge) kinderen uit, maar doen we een beroep op iedereen. Wat zijn jouw eigen ervaringen als tiener? Wat verwacht je van toekomstige generaties? Wat doet het met je als je je kinderen ziet afhaken? We delen verhalen, we horen elkaar.

Donderdag 13 april, 19:45 uur -21:45 uur in de Voorhof. Er zijn snacks.

Klik op de foto voor meer informatie over de Kerkbieb